NAČIN NA KOJI DRŽITE ŠOLJICU JUTARNJE KAFE GOVORI MN0GO O VAMA: Ovako šaljete poruku LJUDIMA OKO SEBE da ste CICIJA

Novosti

Uzmite espresso ili čaj i fokusirajte se na to kako ga držite

Odaberite sliku koja odgovara vašoj sklonosti ili načinu na koji se osjećate najotvorenijim za držanje espresa ili vašeg drugog najomiljenijeg pića.

Ovo je upravo ono što ovaj test karaktera otkriva o vama:

Prva slika

U slučaju da pomaknete mali prst u stranu, po svoj prilici ste siguran pojedinac. Vjerujete u sebe i da možete ostvariti svoje idealne ciljeve bez vanjske pomoći. Retko pravite razlike, jer prihvatate da ste veći deo vremena direktno u bilo kojoj debati. Možda ste pionir ili se trebate pretvoriti u pionira. Možda ste trenutno na putu ka svom cilju. Znate kako se brzo i precizno snalaziti i na najtežim odlukama. Sposobni ste i imate sposobnost da prepoznate darove drugih i usmjerite ih u ispravnom smjeru. Vi ste duh organizacije i u krugovima i u novoj grupi. Cene vas ljudi oko vas i vaši najmiliji.

Druga slika

U slučaju da zgrabite šolju sa dve ruke, vi ste prava i osetljiva osoba. Volite pojedince. Spremni ste da pomognete noćnim pojedincima za koje nemate ni najsjajniju ideju. Nikoga ne osuđujete i shvaćate da postoje problematične životne okolnosti koje pojedinca mogu dovesti u neke okolnosti. Znate kako da se prilagodite i ponudite važne smjernice drugim ljudima, a ipak možete zanemariti svoje brige i zanimanja. Neki možda iskorištavaju vaše osjetljivo srce. Pokušajte da im to ne dozvolite. Dogovor, urednost i utjeha vam mnogo znače. Odvojite marginu i za sebe. Dozvolite drugima da se bave vama i daju vam toplinu.

Espresso
fotografija: Printscreen/Instagram/ininferno_
Treća slika

U slučaju da šolju jednom rukom držite nepomično za dršku, to implicira da ste ravnodušna osoba. Vi ste pristojan pojedinac, ne težite ishitrenim i nemarnim izborima, razmislite o svemu oprezno. Mogao si i bez izdaje, za tebe je to nedopustivo. Nećete trpeti uvrede u svom prisustvu i dosledno štitite osobu za kojom se traga. Bez obzira na to, istovremeno prikrivate vlastita osjećanja, sprječavajući ih da izliju. Ponekad zaista poželite da im dozvolite da emituju, jer postoje pozitivni, ali dodatno sumorni osećaji koji pritiskaju unutra. U slučaju da ne vjerujete da bi drugi trebali vidjeti vaša osjećanja, proživite ih sa sobom ili sa prirodom. Uprkos činjenici da, pod pretpostavkom da pokazujete svoja najkrhkija osećanja, shvatite da vas niko neće smatrati krhkim. U stvarnosti. Biće vam povereno mnogo više. Posebno u slučaju da uključuje vašeg savršenog partnera.

Četvrta slika

U slučaju da šolju držite skoro do podnožja, izuzetno ste oprezna i precizna osoba. U nekim slučajevima osjećate se kao da ste prevareni ili da vam se nešto skriva. Razmišljate o svakom potezu do najsitnijeg detalja, plašite se da ćete nešto pogriješiti. Pokušajte da ne pravite ishitrene aktivnosti, rješavajući pitanja “sabrano” postepeno. Oprezni ste čak iu pitanjima obožavanja. Pokušajte da vas ne usmjeravaju osjećaji i budite tako da posljednji slušate svoje srce. Možda pokušajte da ne budete toliko oprezni, u nekim slučajevima možete dati slobodu osjećajima i ludim snovima!

Peta slika

Da li jednom rukom držite šolju za dršku, a drugom rukom oko šolje? Nema sumnje, vi ste naivna osoba, nije vas teško iznervirati i povrijediti. Nemate povjerenja u druge i, da biste stekli svoje povjerenje, morate odigrati određenu demonstraciju. Volite obzirnost i kada se prijatelji i porodica bave vama. Pokušajte da ne zadržavate toplinu i brinete o sebi. Što se vas možda tiče, porodica je izuzetno značajna. Zaista želite utjehu kod kuće i u krugu dragih osoba.

6. slika

U slučaju da šolju držite prstima za gornju ivicu, provlačeći par prstiju ispod drške, nesumnjivo nastavljate sa životom i ne opterećujete se detaljima koji se lako previde. Ti si i pun nade. U svemu vidite vrijedna otvorena vrata. Volite da pokušate i odmah učestvujete u novom poslu bez razmišljanja šta će se s njim dogoditi. Vi ste živahna i namjerna osoba, ali ponekad žurite da donesete odluke ili radite nepromišljene stvari. Bez obzira na to, ovo vas zapravo ne nervira. Dajete energiju ljudima oko sebe. Možete biti preteča u svom poslu.