MJESEC JE OD DANAS U DJEVICI i donosi veliki PREOKRET svima: Ova 2 ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, život im se mijenja iz KORJENA

Novosti

Bik

Pokušavate da budete originalni u svom poslu i vjerovatno vam ne prija kada vas porede sa nekim kolegom. Da biste bili uspješniji, ne obraćajte pažnju na sitne provokacije zbog kojih i imate averziju prema šefu. Autoriteti vas nerviraju, ali to je nešto što treba da promenite da biste napredovali u poslu. Sreća je uz one koji rade za neke inostrane kompanije.

Blizanci

Na površinu bi mogla da ispliva neka nezavršena obaveza iz prošle godine i da vam totalno pomrsi račune, posebno ako vam dokumentacija nije kompletna. Riješićete to na mnogo jednostavniji način nego što ste pretpostavljali, ali tek naredne nedelje. Do tada se ne upuštajte u velike birokratske bitke.

Rak

Nemojte gajiti neka velika očekivanja i ne ulazite u borbu sa svetom dok ne budite znali na čemu ste. Fokusirajte se na posao, a svoju privatnosti i intimu držite što dalje od očiju ljudi sa kojima ste u poslovnim odnosima. Veze koje su obavijene velom tajne ovog meseca bi mogle da puknu. Kad shvatite koliku životnu energiju ste trošili na laganje i režiju i kad tu energiju uključite u konstruktivne stvari i posao, bićete šokirani divnom promenom.


Lav

Budite obazrivi i pazite šta obećavate šefovima i onima za koje radite jer bi mogli da vas dobiju za male pare, zbog čega biste kasnije mogli da se kajete. Opustite se i uživajte, svoje ideje zapisujte, da ih ne zaboravite. Kockice će se sklopiti posle 25. maja. kada ćete uspjeti da realizujete sve što želite. Stizaće vam jedno po jedno priznanje za projekat kome su se do skoro mnogi smijali. Ne pravite dramu zbog plate i ne terajte mak na konac. Ono što ste zaradili, dobićete sigurno.

Djevica
Vi biste sticajem srećnih okolnosti mogli da dobijete izuzetno drobru priliku da se pokažete u najboljem svjetlu. Vaše ideje bi mogle da budu dobro prihvaćene. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema poslu, mogli biste da dobijete ponudu za novi angažman. Ukoliko ponudu prihvatite, prolongirajte početak do početka narednog meseca, zato što vam je taj mjesec izuzetno dobar za reševanja poslovnog statusa

Vaga

Ljubav je oblast života koja bi mogla da bude najdominantnija. Mogući su nesporazumi sa osobom koja je odskora postala vaš centar svijeta. Ljubav se desila iznenada, iako ste se dugo pretvarali da vam se ta osoba ne sviđa. To što je zauzeta, vama ne predstavlja nikakvu prepreku za romansu. Koja god da ste strana u ovoj kombinaciji, znajte da ne treba da se borite protiv sebe i svojih emocija jer se to obično tužno završava.

Škorpija

Veliko je pitanje da li ćete zbog silnih poslovnih obaveza imati vremena za ljubav. Bićete posvećeni poslu, često umorni i sa niskim pragom tolerancije za partnerove egzibicije. Ukoliko ste i dalje sami, a vremena za udvaranje i traganje za srodnom dušom imate malo, rješenje je da izađete sa osobom koja vam se već duže vreme udvara. Pružite joj šansu, isplatiće vam se.

Strijelac

Prijaće vam da malo stanete na loptu, odmorite se i napunite novom energijom koja će vam trebati za drugo poluvreme utakmice koju igrate od početka ove godine. Ukoliko radite, onda računajte na zanimljiva dešavanja, kao i poznanstva sa ljudima koji u vremenu koje dolazi mogu da vam budu od velike koristi u poslu.

Jarac

U toku ovog perioda mogli biste da imate problema sa partnerom. Stalno ćete bježati i skrivati kako biste nešto otkrili i dešifrovali. Ako ste slobodni mogli bi da se zaljubite preko drštevene mreže u osobu koja živi u drugoj zemlji. Pazite samo da se previše ne uživite, jer biste posle mogli da patite i proklinjete internet.

Vodolija

Ako ste već duže vreme u stabilnoj, zdravoj vezi, pravi je trenutak da razmislite o tomeda odete pred matičara. Međutim, ukoliko je veza ili brak na klimavim nogama, moraćete da odlučite da li ste spremni da pravite kompromise i žrtvujete se zbog svog partnera. Ovo je samo loša prolazna faza, tako je i prihatite.

Ribe

Postoji mogućnost da ćete se suočiti sa manjkom volje i imaćete potrebu da stanete na loptu i povučete se u sebe. Šta god da se desi, nikoga ne krivite za svoje stanje, već se potrudite da nešto naučite iz svega što vam se dešava. Naime, vi ste sada u fazi kaljenja i jačanja volje i samopouzdanja. U početku će vam biti teško, ali kako vreme bude odmicalo osjećaćete se bolje, pa ćete biti mnogo aktivniji i na poslu.

(Zenablic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *