KOJI PAR NA SLICI JE NAJZALJUBLJENIJI? Možete samo jedan broj odabrati: Sada pogledajte ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI

Novosti

Ovaj psiho test je usko povezan sa emotivnim stanjem čovjeka. Otkriva da li ste rođeni da volite i budete voljeni ili da patite.

Test će vas opisati do detalja kakvi ste u ljubavi i što od ljubavi trebate i očekujete…

Pogledajte sliku i odaberite jedan par:

1

PRVI LJUBAVNI PAR:

Ako ste odabrali prvi ljubavni par, moguće je da ste osoba koja ne želi klasičnu ljubav koja će se zasnivati na nekakvoj navici i koja će više izgledati kao bratska ljubav, nego kao ljubav između muškarca i žene. Vi ste osoba koja potpuno sebe daje ljubavi, ali isto tako ne želite ništa manje dobiti.

Ako nije “ludilo”, onda to za vas nije ljubav. Do sada se niste susretali previše sa takvom vrstom ljubavi. Vaš dosadašnji ljubavni život nije ispunio ni dio vaših želja i očekivanja.

Ljubavne veze vas nisu ispunjavale u potpunosti i niste dobivali ono što ste željeli. Iako je dio vas htio reći partneru sve kako želite, onaj drugi dio vas, uvijek vas je sputavao u tome i na tome je ostalo.

Vi niste progovorili, a partner ne zna čitati misli niti je znao osjetiti ono što želite i ono što vam nedostaje.

Ukoliko ćete i dalje biti sputani, nažalost, ljubav vas neće ispuniti onako kako biste željeli.

DRUGI PAR —>>>

DRUGI LJUBAVNI PAR:

Ako ste izabrali drugi ljubavni par, znači da je vama ljubav vrlo bitna stvar u životu. Moguće je da ste dosta zaljubljive prirode, isto kao što je moguće da vas ta zaljubljenost brzo popusti. Kada se zaljubite u sedmom ste nebu i ta ljubav vas zaokupi na 24 sata.

Volite duge razgovore sa partnerom i razne teme, posebno one koje su vam zajedničke, odnosno one o kojima imate isto mišljenje i iste stavove.

Ljubav na vas djeluje pozitivno i kada ste zaljubljeni i kada volite, to se na vama vidi. Tako nešto ne možete sakriti, jer vam oči drugačije blistaju. Osoba ste koja želi osjetiti ljubav partnera, a ne onu vrstu ljubavi koja će se zasnivati na riječima, dok djela govore sasvim nešto drugo.

Vi želite da vam partner svaki dan pokazuje i dokazuje ljubav. Da vam svaki dan govori koliko vas voli i koliko mu značite.

Ukoliko trenutno nemate takvu ljubav, sasvim sigurno je da ćete ju imati. Doći će vrijeme kada ćete upoznati osobu koja će vam pružiti sve ono što trebate i želite. Vi niste stvoreni da patite, nego da volite i budete voljeni.

  TREĆI LJUBAVNI PAR:

Ako ste odabrali treći ljubavni par, to o vama govori da je vama ljubav pri samom vrhu životnih prioriteta, ako ne i na prvom mjestu.

Vi niste osoba koja se upušta u neke površne veze i one veze koje se ne zasnivaju na emocionalnoj osnovi. Vas ne zanimaju tajne veze ni nešto slično tome. U vezi želite potpunu ljubav, povezanost i vrstu ovisnosti. Kad volite, onda je to najčešće jako dugo.

Kada se za nekoga vežete, također se jako vežete i svaki trenutak koji provodite bez partnera, nedostaje vam. Isto tako i vi želite da partneru nedostajete kada nije sa vama.

Vaše dosadašnje veze nisu bile najčešće ovake. Često vam veze nisu ispunile očekivanja. Znali ste se osjećati nevoljeno, iako možda i nije bilo razloga da se osjećate tako.

Skeptični ste prema partneru, odnosno prema emocijama. Uvijek vas prati onaj osjećaj da niste previše voljeni.

Takve ljubavi se ne rađaju svaki dan.

Često ljubav u današnje vrijeme ima sasvim jedno drugo značenje i zasnivaju se najmanje na emocijama. Vašem čekanju će ipak doći kraj i pronaći ćete ljubav kakvu želite i koja će vam donijeti sve ono što želite.