ISPRUŽITE DLAN I POGLEDAJTE GDJE VAM POČINJE LINIJA SRCA: Ako počinje odmah između kažiprsta i srednjeg prsta, MORATE NEŠTO VAŽNO DA ZNATE

Novosti

Sitne linije koje se protežu iznad linije ljubavi su znak sreće u ljubavi, a linije koje se protežu ispod linije ljubavi su znak razočaranja. Ako linija započinje odmah između kažiprsta i srednjeg prsta, znači da svoje srce dajete suviše lako.

Znate li koja je linija srca na vašem dlanu? Prema hiromantiji, linija srca važan je pokazatelj vaših osjećaja i svega onoga što se vrti oko ljubavi.

#Lupon

Pogledajte sliku kako bi znali o kojoj se liniji radi, jer ona je odgovorna za to hoćete li i kako biti voljeni i voljeti.

th1-2804linijasrca

Ona započinje ispod kažiprsta ili srednjeg prsta te se proteže do ruba dlana sa strane malog prsta.

Vaši osjećaji

A) Ukoliko vaša linija srca započinje ispod srednjeg prsta rođeni ste da budete vođa – ambiciozni, samostalni, inteligentni te imate izražene osobine prosuđivanja i donošenja odluka. Manje ste osjećajni i hladni prema drugima.

B) Ukoliko vaša linija srca započinje između srednjeg prsta i kažiprsta onda se obzirni i nježni prema drugima. Uz to ste i neodlučni, odnosno oprezni kada su drugi u pitanju, ali ste osoba od povjerenja. Raspolažete zdravim razumom kada odlučujete.

C) Ukoliko vaša linija srca započinje ispod kažiprsta imate iste osobine kako osoba kojoj linija srca započinje ispod srednjeg prsta (A).

D) Ukoliko vaša linija srca započinje između kažiprsta i palca, osoba ste puna strpljenja, brige, dobronamjerna i meka srca. Ove riječi vas najbolje opisuju.

Ljubavni odnosi

Ako linija počinje neposredno ispod kažiprsta, onda ste zadovoljni vašim ljubavnim životom.

Ako počinje ispod srednjeg prsta, ukazuje na sebičnost i materijalizam kada je ljubav u pitanju.

Ako je linija ravna i kratka, imate visok seksualni nagon i niste pretjerano romantični.

Ako linija započinje odmah između kažiprsta i srednjeg prsta, znači da svoje srce dajete suviše lako.

Ako se linija spušta prema dolje, znači da imate slomljeno srce.

Ako je linija dugačka i krivudava, znači da lako iskazujete svoje emocije.

Linija koja je paralelna s linijom glave otkriva osobu koja se dobro nosi sa svojim emocijama.

Ako je vaša linija valovita, dobar ste ljubavnik, ali vam nedostaje ozbiljnih odnosa.

Krug na liniji se odnosi na razdoblje depresije u vašem životu.

Sitne linije koje se protežu iznad linije ljubavi su znak sreće u ljubavi, a linije koje se protežu ispod linije ljubavi su znak razočaranja.