BABA VANGA JE SMATRALA DA OVIH 5 STVARI DONOSE NOVAC I BLAGOSTANJE: Evo šta treba da radite za više sreće u domu

Novosti

Foto: Printscreen/ YouTube Silvergoldking

Drevna proročica je smatrala da je ovo baš važno.

Čuvena baba Vanga je bila proročica kojoj su mnogi vjerovali, a pojedine njene priče su ostale upamćene do dana današnjeg. Iza nje je ostalo bogato naslijeđe u vidu proročanstava i mudrih savjeta.

Ona je smatrala da sljedeće stvari donose sreću.

Pijte iz NEokrnjenih šoljica

Ovo je ujedno i jedno od feng šui pravila za dobru energiju, ali je drevna proročica takođe smatrala da donosi sreću i uklanja maler. Dakle otarasite se polomnjenog posuđa i koristite čitavo, posebno kada su šolje u pitanju.

U ćošak stavite nekoliko parica

Proročica je vjerovala da ukoliko nekoliko metalnih parica stavite u ćošak, da ćete tako podstaći da sreća kruži vašim domom i da ga ne napušta.

Zova iznad ulaznih vrata

Vanga je smatrala da ukoliko stavite nekoliko grančica zove iznad ulaznih vrata, da ćete tako štititi dom od negativnih uticaja i nećete dozvoliti da negativna energija prodre u njega.

Pravilo za ogledalo

Polomljeno ili okrnjeno ogledalo nikada ne držite u kući. Ona je ukazivala da ono krade sreću i da mu nije mjesto u kući.

Pravilo za više novca

Proročica je smatrala da nikako ne bi trebalo da držite zgužvan novac u novčaniku i džepovima. To ga nikako ne privlači i smatra se da time doprinosite negativan novčani protok. Stoga, lijepo sređen novac u novčaniku je mnogo bolji.

Izvor: Lepa&Srećna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *